Då var det dags, att åka till Crufts med Pippi! Lång planering som började då hon blev kvalificerad i december. Då i full päls. Sedan dess har hon fällt. Men så är det med tikar som fäller efter löp. Inte alltid då man helst vill…

Resan startade hemifrån i söndags, första etappen till Helsingborg där vi hälsade på setterkompisen Skurt. Kvällspromenaden gjordes i belysning särskilt anpassad för att fladdermöss ska trivas, spännande att se!

På måndagen avverkades förutom Sverige även Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien och till sist Frankrike. Så äntligen på tisdag anlände vi i England:-) Skönt för hundarna att få sträcka på benen ett par dagar innan utställningen igår.

Pippi var så avslappnad och duktig på bänken före bedömning, och skötte sig jättebra och hade en kul stund i ringen. Men ingen placering denna gång. Totalt var det 290 st irländska settrar, varav 159 tikar!