Nu är sommaren 2020 också förbi, allt är så annorlunda mot hur man brukar kunna ha sin semester.
I vanlig ordning är min hemsida inte uppdaterad på länge, det tekniska har ändrat skepnad och jag har inte kunnat lista ut hur man gör inlägg, hoppas detta kommer ut som det ska…

Största delen av sommaren har faktiskt varit vanlig vardag för oss. Jobb på dagarna, och Ciara har verkligen anpassat sig bra och blivit en del av kontoret nu.
Efter arbetsdagens slut har vi haft lite strandhäng, och oj vad hundarna älskar det. Ingen simmar men vadar runt, jagar fåglar i vassen och knaprar i sig alla möjliga strandfynd:-)

Vi har hunnit med lite ledighet, med utflykter och besök hos hundvänner, det är liksom det som funkar då man ska hälsa på hemma hos någon och ta med 3 hundar!

Den 1 augusti hade vi valpträff för Storm-kullen. Valparna var nästan 5 månader och alla hade verkligen växt och hade väldigt lååånga ben! 8 glada och mycket lekfulla valpar härjade runt i flera timmar, tror hela gänget som sött hela den kvällen, det gjore i alla fall Ciara. Kan nog säga att hon sov mer även dagen efter.

Zoe, Sachs, Fingal, Gillis, Thea, Wilma, Ciara, Bruno och mamma Tilly.

Här kommer bilder på Ciara och brorsan Bruno som bor i Åre, har fått ganska många foton av honom under sommaren med de mest fantastiska vyer. Här är foton på både Ciara och Bruno, man ser likheten.

En av de bästa sakerna med våra settrar är verkligen att man kan träffas många utan att det blir gruff. På midsommar var vi 12 settrar från 4 olika familjer som firade ihop, och på bilden ovan var det 11 hundar från 4 familjer. så härligt att de blir kompisar direkt!

Har faktiskt lyckats få hjälp så jag tagit foton på Ciara då hon växt. 6 månadersbilden nedan är från hennes första utställning, där även mamma Tilly fångades på bild. Tilly har inte riktigt fått tillbaka sin päls efter valpkullen, men hade för ovanlighetens skull roligt i ringen.