Det har gått 2 veckor sedan sista valpen flyttade, och vi börjar få lite vanlig vardag igen.

Winsford Magical Storm ”Ciara” har stannat kvar.
Tilly tycker det är toppenroligt, och leker massor. Hon är som en valp på nytt, tar leksaker och springer ut i trädgården, viftar lite framför näsan på Ciara, springer lite till…

Pippi leker lite i smyg, ibland. Hon är väldans avundsjuk, och kommer gärna upp och lägger sig på Ciara om det innebär att hon hamnar närmare mig. Om jag klappar på Ciara tittar hon lite i ögonvrån. Det är inte alltid lätt att få småsyskon!

Ciara har fått börja följa med till jobbet, ensam med mig. Nyttigt att få stå på egna ben. Hon har varit superduktig! Går fint i koppel, åker hiss och går in i den alldeles själv. Sover en stund själv på rummet då jag äter lunch.

Här kommer lite fler bilder från första veckorna utan syskon: