Här har vi varit på resande fot senaste veckorna, först en resa till Polen i januari för att para Ciara, och nu i helgen till Danmark för att ställa ut Pippi.

Ja i helgen den 11-12 februari åkte jag och Pippi till Fredericia i Danmark på utställning. Årets första utställning för oss. Våren hade kommit till Danmark! Lite varmare, solen sken på oss och vårblommorna hade tittat upp. Härligt!

På utställningen lyckades Pippi bli Bäst i rasen med en alldeles fantastisk kritik! Domare var henric Fryckstrand. Detta var hennes 5:e internationella utställning resulterade i ett tredje Cacib vunna i tre olika länder (hon har också 2 R-Cacib).

Äntligen är väntan över, igår kunde de magiska fingrarna känna små bubblor i magen på Ciara! Så spännande att det är små valpar på gång. Så nu tar en nya väntan vid, den på att dom ska komma…
Nyfiken? Läs mer på valpsidan.

Ciara och Hugo