Pippi är dräktig! Efter 5 veckor kan vi faktiskt se en liten mage.

Ciara förstår inte alls varför Pippi inte vill leka lika mycket, men är väldigt glad över att hon inte vill äta hela sina portioner till frukost…Ciara är inte sen att äta upp resterna;-)

Runt den 10 maj kommer valparna, och det är samma sak varje gång man parar en tik, det känns oändligt lång bort. Nu har plötsligt mer än halva tiden gått, och det är bara ca 4 veckor kvar. Hur ska jag hinna allt?? Ja det löser sig ju också till sist.

Blivande pappa heter Glimmer Noblesse Copper Sky och kallas Wilbur till vardags, en snäll och mild grabb som ska bli pappa för första gången. Pippi blev överförtjust direkt då vi kom till Camilla i Asketorp, rusade runt i trädgården och riktigt förförde Wilbur!
Undrar just om det kan bli kärlek vid första ögonkastet även för hundar;-)

Ciara bekantar sig med nya kompisar, här är Gucci på besök på kontoret, kanske vill hon leka lite:-)

Ciara och Gucci