3 utställningar har vi hunnit med på endast 8 dagar!

Denna intensiva vecka började med en tripp till grannlandet Finland för mig och Tilly. Den 14-15 oktober var det 2 x internationell utställning i Jyväskylä.
Efter en natt på färjan anslöt vi till Katriina och Riita och ett gäng röda hundar, både settrar och en tax.

Lördagens utställning dömdes av Domenico Di Matteo, Italien. Över 30 hundar deltog, och Tilly slog till ordentligt! Hon vann öppenklassen, blev bästa tik med cacib och cert och slutligen BIM. Så väldigt roligt att hon skötte sig och tyckte det var roligt dessutom.

Jyväskylä-2
Winsford Chantilly Cream 3 years old
Jyväskylä-3
Jyväskylä Int. Winsford Chantilly Cream BOS Judge: Dominico Di Matteo

På söndagen dömde Ronny Blomme från Belgien nästan lika många hundar.
Även idag gick det bra för Tilly, 3:a bästa tik med cert.

Helgen efter var det dags för årets ISF-helg, där vi ställde ut en dag. Dömde gjorde Irländske domaren Brian Grace. Denna gång fick både Kringlan och Tilly följa med. De vann sina respektive klasser, och Kringlan slutade 3:a bästa tik med Premie, och Tilly blev 4:a bästa tik med reserv-Premie.

Winsford King’s Cross ”Charlie” var också med i Unghundsklass där han blev 2:a (av 2…). Charlie skötte sig otroligt bra, och det märktes att träningen gett resultat. Charlie ägs av familjen Lindholm, och det är matte Lotta som tränat så han var så här duktig!

Charlie-Vingåker
Winsford King’s Cross ”Charlie” 17 months old.

Dessutom var Maggie och Rogers Smaila – W Cream of Society med båda dagarna. På lördagen blev hon 3:a i öppenklasen, och på söndagen vann hon klassen och blev 5:a bästa tik. Jag hoppas foton kommer!

Idag fyller Creamkullen 3 år, hipp hipp hurra till alla!